Hrách jako všechny luštěniny je bohatý na proteiny. Obsahuje také hodně vlákniny, díky čemuž působí detoxikačně, snižuje hladinu cholesterolu a krevních tuků. Obsahuje také velké množství hořčíku a nukleových kyselin, v nichž je uložená dědičná informace; tyto kyseliny omlazují, pomáhají regenerovat tkáně. Hrách působí anabolicky, dodává energii, posiluje nervy, aktivuje látkovou přeměnu v buňkách, posiluje srst, zlepšuje vidění.
Hrách jako všechny luštěniny je bohatý na proteiny. Obsahuje také hodně vlákniny, díky čemuž působí detoxikačně, snižuje hladinu cholesterolu a krevních tuků. Obsahuje také velké množství hořčíku a nukleových kyselin, v nichž je uložená dědičná informace; tyto kyseliny omlazují, pomáhají regenerovat tkáně. Hrách působí anabolicky, dodává energii, posiluje nervy, aktivuje látkovou přeměnu v buňkách, posiluje srst, zlepšuje vidění.
Analytické složky:
Hrubý protein 22,1%, hrubá vláknina 4,4%, škrob 43,8%
Návod k přípravě:
Vezměte dostatečné množství horké vody a nechte vločky alespoň 15 minut namočené. Pro zvýšení stravitelnosti je možné suché vločky našrotovat resp. mokré vločky rozmixovat. Do připravené směsi můžete přidat čajovou lžičku oleje k podpoře příjmu vitamínů. Krmte pouze čerstvě připravené vločky. Vločky můžete po nabobtnání např. vmíchat do syrového, vařeného či konzervovaného masa.